Reklama
 
Blog | Vojtěch Varyš

Zneužívání moci a humor

napsal mi kolega Š.P.: "čau, vést blog na respektu doporučuju jenom v případě, že se tím chceš vyléčit z bloggování na hodně dlouhou dobu. jde o platformu idiotů a tupců, který tě budou zásobovat slabomyslnejma komentáře tak dlouho, až začneš věřit, že na jejich životním postoji možná něco bude. nebo jsi možná vůči demenci odolnější, každopádně doporučuju to ještě zvážit". a měl recht.

 

Taková ta měkká diktatura, kdy se moc nepopravuje ani nezavírá, dokonce i ta média jakž takž svobodně fungují (ovšemže ne státní – ty jsou ovšem vždy nástrojem propagandy, jako všechno pod státní kontrolou, od školství přes kulturu až po gramatiku), jen se čas od času někdo zbaví mandátu, trochu se zfušuje nějaká privatizace nebo unese prezidentův syn do ciziny, to je přesně dle mého gusta.

Nikoli Tradice, Odpovědnost, Prosperita, ale Výsměch, Podraz, Pohrdání, to by měl být název nové kvalitní a vtipné strany, která by si zasloužila hlas. žádné braní se vážně, ať už šermuje národem-vlastí-rodinou nebo sociální solidaritou nebo vládou práva či morálkou, bojem proti korpuci nebo ekonomickým růstem, to všechno jsou jen hlouposti vedoucí k zotročování. veselé konflikty, vzájemné zesměšňování, zraňující volná láska, démony žárlivosti… toť hudba budoucích generacích. 

Reklama

A nakonec jsem volil Libertas.cz, protože to je větší legrace.

Všechno další, co má smysl, se dá nalézt v doporučených blozích.

Waiders http://waiders.bloguje.cz

mistr Nebeský http://nebesky.blog.respekt.cz

mistr Pudlák http://despect.blogspot.com